CONTACT

Vragen? Neem contact met ons op:

CONTACT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

Mobiele stroomvoorziening

Steeds vaker worden bedrijfswagens zo ingericht om de monteur nog zelfstandiger te laten werken. Alles gaat via een tablet of laptop of gereedschappen met een accu erin. Dit moet natuurlijk wel weer geladen worden. GH Van Solutions levert en monteert omvormers die 12v omzetten naar 230v, zodat u uw gereedschap kunt bijladen of traditiegetrouw de stekker in een stopcontact kunt doen in uw bedrijfswagen. Bij technische installaties in bedrijfswagens dient er wel rekening gehouden te worden met bepaalde veiligheidsregels om veilig te kunnen werken met een mobiele stroomvoorziening.

Omvormers
GH Van Solutions kiest vrijwel altijd voor omvormers van het topmerk Victron, waarmee constante stroomproductie vanuit 12v of 24v van zuivere kwaliteit is gewaarborgd. Zo haalt u optimaal rendement uit uw apparatuur in combinatie met optimale bescherming tegen verkeerde belasting. Voor de apparatuur van Victron geldt een uitzonderlijk lange garantietermijn van 6 jaar. Omvormers van Victron zijn in verschillende vermogens leverbaar.

Aardlek & Isolatie Protector
Isolatie protectors past men veelal in voertuigen toe indien er vanuit het voertuig stroom word gehaald om buiten de auto werkzaamheden te verrichten. De isolatie protector zet een signaal op de spanningvoerende leidingen die de isolatie protector continue meet. Als het heengaande signaal anders is dan het terugkerende signaal schakelt de protector direct de spanning uit. Een aardlek werkt niet buiten het voertuig, mits u een aardpen slaat. Een isolatie protector hoeft niet gebruikt te worden indien u werkt met dubbel geïsoleerd gereedschappen, dit is verplicht.

Accubewaker
De programmeerbare accubewaker schakelt niet essentiële belastingen af voordat de accu geheel ontladen is (goed voor de levensduur van uw accu) of zelfs eerder, zodat u de motor nog kan starten.

Accumonitor
De accu monitor BMV-700 en de BMV-702 meten zeer nauwkeurig. De essentiële functie van een accu monitor is het  berekenen van de accu status en het aantal verbruikte Ampère-uren. De BMV serie in een onmisbaar instrument voor het bewaken van uw accubank ! De BMV-702 heeft een extra spanningsmeting. Deze kan gebruikt worden om van de startaccu of de boegschroefaccu de spanning te meten.

Extern bijladen accupakket
Het extern bij laden van uw 2e accu kan doormiddel van een acculader. Dit kan gebeuren op 2 manieren, een van de manieren is om de acculader aan te sluiten op de accu en de kabel door een open deur naar buiten te laten gaan. Een steeds vaker voorkomende manier is doormiddel van een Defa walstroomkabel. Hierdoor kunt u de deuren gewoon dicht laten en wordt toch uw 2e accu bijgeladen.

Euro 5 of Euro 6 voertuigen
De nieuwe generatie elektronische dynamo’s (euro 5/6) waarbij de dynamo een variabele dynamo spanning heeft kan een tweede (lood of Lithium) accu slecht of zelfs niet kan laden. Aan een elektronische (smart) dynamo is een sensor gekoppeld die op/bij de startaccu is gemonteerd. De sensor bepaald middels een specifiek algoritme ‘The state of Health’ van een startaccu. Indien de ‘State off Health’ goed is zal de dynamo spanning dalen tot zelfs 11,5V. Deze problematiek kunt u met onze producten oplossen.

STROOMVOORZIENING IN UW BEDRIJFSWAGEN?

U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Blijdensteinstraat 2B
te Assen. Wilt u liever dat onze verkoper bij u langs komt, dan is dat uiteraard mogelijk. Of uw bedrijf gevestigd is in Hoogeveen, Assen, Emmen, Beilen, Coevorden, Veendam, Groningen of Delfzijl dan is dat geen probleem. Ook een landelijke dekking behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of voor advies op maat.

06-15303132
E  info@ghvansolutions.nl

© Copyright 2024 GH Van Solutions | Ontwikkeld door NeoFY