CONTACT

Vragen? Neem contact met ons op:

CONTACT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

Imperiaal en toebehoren

U heeft materialen die u moet meenemen, maar te lang zijn voor in de laadruimte. U kunt bij GH Van Solutions terecht voor een imperiaal, zodat u deze zonder blikken of blozen mee kunt nemen. Wij leveren imperialen in 2 verschillende uitvoeringen ongeacht merk of type bedrijfswagen; Aluminium of RVS uitvoering.

Praktische zaken als een ladderrol, spoiler, trapje, ladderklem of loopplank behoren natuurlijk ook tot de opties die wij u kunnen aanbieden.

Side bars / bumperbescherming

Beschadigde bumpers, of een deuk in de zijwand van uw auto. Het kan de beste overkomen. GH Van Solutions levert diverse accessoires die optimale bescherming bieden tijdens het inparkeren van de auto en het laden lossen van de bus.

De investering in deze accessoires wordt veelal snel terugverdient aangezien het vervangen van een side-, of rearbar vele malen goedkoper is dan de hoge kosten voor het herstellen van bijvoorbeeld een dorpel van uw auto.

GH Van Solutions kan uw bedrijfswagen voorzien van bijvoorbeeld;

·        Side bars

·        Rear bars

·        Bumperbescherming

·        Bumper folie

ACCESSOIRES VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Blijdensteinstraat 2B
te Assen. Wilt u liever dat onze verkoper bij u langs komt, dan is dat uiteraard mogelijk. Of uw bedrijf gevestigd is in Hoogeveen, Assen, Emmen, Beilen, Coevorden, Veendam, Groningen of Delfzijl dan is dat geen probleem. Ook een landelijke dekking behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of voor advies op maat.

06-15303132
E  info@ghvansolutions.nl

© Copyright 2021 GH Van Solutions | Ontwikkeld door NeoFY