CONTACT

Vragen? Neem contact met ons op:

CONTACT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

Laadruimte betimmering

GH Van Solutions levert en monteert houten vloer, wand of wielkast betimmering in diverse uitvoeringen, of conform klant specifieke wensen. Betimmering in uw bedrijfswagen zorgt ervoor dat de kans op beschadigingen van binnenuit wordt beperkt en is daarnaast ook functioneel om lading vast te kunnen zetten, wat de veiligheid weer ten goede komt.

 

Vloerbekleding

Betonplex antislipvloer 9 of 12mm, waarvan de 12mm is uitgevoerd met aluminium traprandprofiel bij de zij-, achter-, deuren /klep. De vloeren worden rondom afgekit.

 

Wandbekleding volledig

De zijwanden worden uitgevoerd in 5mm hechthout light brown, met daarbij de optie om ook hechthout te monteren op de schuif-, achter-, deuren / klep.

 

Wandbekleding half om half

De zijwanden worden uitgevoerd met aan de onderzijde hechthout en aan de bovenzijde vuren latten, met daarbij de optie om ook hechthout te monteren op de schuif-, achter-, deuren / klep.

 

Wielkast betimmering

Hechthouten wielkast betimmering ter bescherming van de wielkasten, eventueel met aan de bovenzijde een opberg vak leverbaar.
Naast de traditionele wielkast betimmering levert GH Van Solutions ook kunststof wielkast bekleding.
Deze is geheel in de vorm van de wielkast geleverd en wordt door middel van verlijming gemonteerd.

ACCESSOIRES VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Blijdensteinstraat 2B
te Assen. Wilt u liever dat onze verkoper bij u langs komt, dan is dat uiteraard mogelijk. Of uw bedrijf gevestigd is in Hoogeveen, Assen, Emmen, Beilen, Coevorden, Veendam, Groningen of Delfzijl dan is dat geen probleem. Ook een landelijke dekking behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of voor advies op maat.

06-15303132
E  info@ghvansolutions.nl

© Copyright 2024 GH Van Solutions | Ontwikkeld door NeoFY