Rittenregistratie en Track & Trace Systeem

GH Van Solutions in Assen, lokale partner van RitAssist

RitAssist in Assen

Met het RitAssist-systeem heeft u een volledig sluitende rittenregistratie. Het voorziet u volledig automatisch van een complete kilometerregistratie van uw gehele wagenpark. En omdat het systeem het RRS-keurmerk draagt en daarmee voldoet aan de norm van de Belastingdienst, bent u bovendien gegarandeerd fiscus-proof. De module Track & Trace geeft u de mogelijkheid om al uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin exact de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van bestuurders. Het vormt praktisch en krachtig instrument om zuiniger en veiliger rijden te bevorderen. Het RitAssist-systeem is maandelijks opzegbaar en geeft drie jaar full service garantie op locatie.

Fiscale Rittenregistratie

Een 100% sluitende verantwoording richting de fiscus met onze sluitende rittenregistratie. Uiteraard voorzien van Keurmerk RRS.

Track & Trace systeem

24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor beheerders en planners.

Green Driving

Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

Real-time inzicht in het wagenpark

Met de Track & Trace systeem van het RitAssist-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

Altijd sluitend en fiscus-proof

Een rittenregistratie bijhouden met het RitAssist-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde RitAssist-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

Waarom RitAssist

  • Maandelijks opzegbaar
  • 3 jaar garantie op locatie!
  • Voorzien van Keurmerk RRS
  • Compleet & gebruiksvriendelijk
  • Veilig & betrouwbaar
  • Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
  • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  • De best denkbare klantenservice!

Gerard Hogewerf, oprichter GH Van Solutions: “Als bedrijf met 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting, kennen wij de klantwens door en door. Met RitAssist breiden we onze dienstverlening uit. Met al onze kunde, kennis en enthousiasme zijn we u graag van dienst.”

Kies ook voor Rittenregistratie en Track & Trace samen met GH Van Solutions te Assen

Meerdere collega’s uit uw regio maken al gebruik van RitAssist. Kent u deze? Bel ze gerust om meer te horen over hun ervaring. Duizenden bedrijven zijn u al voorgegaan. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 via Trust Pilot. Via onze regionale partner profiteert u bovendien van extra voordeel. Vraag onze partner naar de voorwaarden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of voor advies op maat.

GH Van Solutions partner van RitAssit in Drenthe

06-15303132
E  info@ghvansolutions.nl

© Copyright 2024 GH Van Solutions | Ontwikkeld door NeoFY